Azjatyckie dania w kubkach

OYAKATA inspiruje konsumentów smakami dań z kuchni azjatyckiej. Saszetka z sosem w płynie nadaje potrawom wyrazisty aromat przypraw i ziół oraz zapewnia elastyczną teksturę makaronu. OYAKATA PAD THAI CHICKEN to danie z makaronem w stylu tajskim, z charakterystyczną pastą tamaryndową i sosem rybnym w połączeniu z sokiem z limonki oraz nutą orzeszków ziemnych. Aromatyczne przyprawy: kolendra, imbir wzmacniają orientalny charakter potrawy. OYAKATA KOREAN BARBECUE to orientalne danie z makaronem inspirowane kuchnią koreańską, o charakterystycznym grillowym smaku mięsa wołowego w słodkiej marynacie z sosu sojowego i oleju sezamowego w połączeniu z pikantnością chili. Produkty są oferowane w kubku, co zapewnia wygodę i łatwość konsumpcji.

Szybki i łatwy sposób przygotowania:
  1. 1.
    Otwórz wieczko kubka i oderwij platynkę, wyjmij saszetkę z przyprawą.
  2. 2.
    Zalej makaron 280 ml wrzącej wody (do miejsca wskazanego na opakowaniu).
  3. 3.
    Przykryj kubek plastikowym wieczkiem i pozostaw na 3 minuty.
  4. 4.
    Odlej wodę przez otwory w wieczku, odkryj wieczko i dodaj sos z saszetki.
  5. 5.
    Dokładnie wymieszaj i gotowe!
zamknij Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.