Zupy w torebkach

OYAKATA to najbardziej popularne w japońskiej kuchni zupy w stylu RAMEN. OYAKATA Klasyczny Japoński to bulion o wyraźnym smaku kurczaka z makaronem, wzbogacony o imbir, czosnek, pieprz i sezam. Zupa OYAKATA Miso została przygotowana na bazie pasty sojowej miso z wyrazistymi przyprawami: imbirem, czarnym pieprzem i chili.

Zupy OYAKATA dają nieograniczone możliwości inspirowania się japońską kuchnią w przygotowaniu własnych wersji zup poprzez zastosowanie różnorodnych składników typu: warzywa, krewetki, kawałki mięsa np. kurczaka itp.

SMACZNEGO! ITADAKIMASU! いただきます!

Szybki i łatwy sposób przygotowania:
1. Typowo japoński
  1. 1.
    Zagotuj w garnku 450 ml wody. Dodaj makaron.
  2. 2.
    Gotuj makaron 3 min.
  3. 3.
    Dodaj olej i przyprawy z saszetek.
  4. 4.
    Wymieszaj i gotowe!
2. Sposób alternatywny
  1. 1.
    Pokrusz makaron, wsyp do miski i dodaj przyprawy oraz olej z saszetek.
  2. 2.
    Zalej 450 ml wrzącej wody.
  3. 3.
    Przykryj i pozostaw na 3 minuty.
  4. 4.
    Wymieszaj i gotowe!
zamknij Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.